sâmbătă, 13 februarie 2010

Alfisti Romania - Despre noi

Sc  Alfisti.ro  srl  prin magazinul online dedicat vanzarii de piese auto import vine in intampinarea  nevoilor  tuturor posesorilor de  autoturisme  care doresc  servicii si produse de calitate la preturi decente. Ne adresam atat celor carora timpul nu le permite sa umble in magazine  sau la reprezentantele auto pentru  achizitia pieselor necesare reparatiilor sau intretinerii automobilelor, cat si celor ce doresc un mod simplu , sigur  si rapid de cumparare a pieselor auto.

     Societatea noastra vinde din stoc si la comanda piese de origine , aftermarket –producator  si la cerere putem oferi si piese din dezmembrari auto prin partenerii nostrii din tara  , UE sau UK.

     Toate piesele comercializate de magazinele noastre indeplinesc normele de siguranta impuse de UE si beneficiaza de garantie conform legilor in vigoare din Romania.

 Brandul  Alfisti.ro  este  importatorul unor marci importante din piata de produse auto de Tuning si Styling  cum sunt  Brembo, Novitec, Ragazzon, Supersprint, Cadamuro , EBC, Bilstein, Wiechers, Eibach..samd. Beneficiem permanent de  consultanta  si produse  de calitate din partea  partenerului  nostru  german, Squadra Sportiva – Alfisti.net, anii de experienta in domeniul tuningului  dedicat marcilor  Alfa Romeo si Fiat, recomandand  tunerul german  pe pietele internationale.

      Alfisti.ro este de asemenea importatorul marcii Venair  in Romania  , brand ce are ca activitate principala  confectionarea de tuburi siliconice pentru lumea auto cat si pentru piata de locomotive si industriala ,kituri turbo -  furtune siliconice pentru majoritatea marcilor auto , metraje din furtune de silicon pentru magazinele cu profil de tuning care doresc sa-si creeze  propiile trasee pentru turbosuflante si intercoolere , racorduri din tub siliconic pentru utilaje industriale  va pot fi oferite prin intermediul firmei noastre  la preturi imbatabile.

      Fondatorul companiei Alfisti.ro fiind un fan declarat al marcii Alfa Romeo  pune la dispozitia alfistilor din Romania piese de calitate superioara la preturi speciale.Compania si-a bazat contractele cu partenerii interni si internationali  pe negocierea unor preturi preferentiale pentru automobilele  Alfa romeo, piesele oferite astfel avand un impact cat mai mic in buzunarul alfistilor.

      De asemenea membrii Asociatiei Sportive Alfaclub Romania beneficiaza de discounturi intre 10 – 30% la produsele vandute de magazinul nostru  cat si de magazinul online. Forumul si siteul  Alfisti.ro va stau la dispozitie pentru a gasi consultanta in privinta problemelor sau nelamuririlor legate de buna functionare a automobilului dvs., pentru socializarea cu alti posesori de automobile  sau pur si simplu pentru lecturarea unor subiecte interesante din lumea auto si nu numai.

        In speranta ca vizita dvs. la magazinul nostru  sau achizitionarea de produse prin magazinul online v-au economisit timp si bani va multumim pentru  increderea acordata si va asteptam cu placere de cate ori veti avea nevoie de serviciile noastre .

Echipa  Alfisti.ro

 

http://www.alfisti.ro/shop/ 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Sugestii sau reclamatii , suntem aici !